Aangepaste werkwijze i.v.m. het corona virus

Aangepaste werkwijze i.v.m. het corona virus

In verband met het Coronavirus nemen wij een aantal maatregelen in de praktijk. Het doel hiervan is om goede zorg te leveren, voor zowel patiënten met als zonder coronaklachten en om de effecten van de COVID-19/Corona epidemie zoveel mogelijk te beperken.

 

De assistente plant op dit moment niet zomaar een afspraak op het spreekuur. Dit gaat via de huisarts.

De huisarts bepaalt of het noodzakelijk is om naar de praktijk te komen of dat het consult telefonisch of via beeldbellen (videoverbinding) kan worden afgehandeld.

 

De assistente zal aan u een aantal vragen stellen:

  1. Welke klachten u heeft
  2. Wat uw vraag aan de huisarts is
  3. Daarnaast zal de assistente vragen of u klachten heeft die te maken kunnen hebben met het Coronavirus. Ook als u voor een andere klacht belt.

Dit laatste is om in te schatten wanneer u een plek op het spreekuur zou kunnen krijgen.

We zien patiënten met klachten die kunnen lijken op het corona virus op andere tijdstippen dan patiënten zonder klachten.

 

Heeft u een afspraak? 

Het verzoek is om alleen naar de praktijk te komen. Als uw kind een afspraak heeft kan er 1 ouder mee. Ook kan er iemand mee naar binnen om te vertalen als dit nodig is.

 

Als de voordeur dicht is kunt u aanbellen en wachten totdat iemand u komt ophalen. Staat er al iemand te wachten bij de deur, houdt dan 1.5 meter afstand.

Als de voordeur open is kunt u binnenkomen en houdt u 1.5 m afstand van de balie. Dit is gemarkeerd met tape.

De assistente vertelt u of u in de wachtkamer kunt wachten of dat u buiten moet wachten totdat de dokter u ophaalt.

 

Belt of mailt u gerust naar de praktijk voor overleg of vragen zoals u gewend bent. Bij spoed en dringende vragen graag bellen!Call Now Button
Translate »