Coronavaccinatie

Coronavaccinatie

Coronavaccinatie
De eerste groep personen die in aanmerking komt voor een vaccinatie door de huisarts met het Astrazeneca vaccin hebben een uitnodiging ontvangen. Helaas is de beslissing van de Gezondheidsraad, waarin is besloten mensen jonger dan 60 voorlopig niet te vaccineren, gekomen nadat de uitnodigingen waren verstuurd, ook aan mensen jonger dan 60 jaar. Deze mensen zullen door ons op de hoogte worden gesteld van de annulering.
Voor de groep >60 jaar geldt dat wij het advies van de Gezondheidsraad volgen en iedereen die een oproep heeft gehad adviseren we hieraan gehoor te geven. De risico’s van het vaccin zijn minimaal ten opzichte van de risico’s van het coronavirus.
Bij vragen over de risico’s verwijzen we graag naar de website van het RIVM [graag link naar: https://www.rivm.nl/covid-19-vaccinatie/vaccins/astrazeneca ]
Mocht u vragen blijven houden vragen we u contact op te nemen via het beveiligde portaal [graag link naar: https://hoofdweg366.uwzorgonline.nl/inloggen-en-registratie/app/?redirect=https://hoofdweg366.uwzorgonline.nl/ ] of via praktijk@hoofdweg366.nl
De beperkte ruimte van de praktijk heeft er toe geleid dat we specifieke tijdstippen hebben aangegeven op de uitnodiging en iedereen ook vragen zich aan deze tijden te houden. Mocht u op het aangegeven tijdstip niet kunnen, wilt u dan zo vriendelijk zijn contact op te nemen met de assistente voor een ander tijdstip.


Call Now Button
Translate »