Praktijkinformatie

Spreekuren

Maak een afspraak voor het spreekuur met een van de huisartsen met deze link. Ook kunt u telefonisch een afspraak maken tussen 08:00-17:00 uur. Wel dient u zich eerst te hebben ingeschreven in de praktijk. Dit kan via het inschrijfformulier  of door langs te komen. De eerste keer wordt om uw identiteitsbewijs gevraagd.
.
Klik hier om het intakeformulier te downloaden

Dagelijks spreekuur:

Consulten uitsluitend volgens afspraak. Telefoon: 020-6183207

Avond spreekuur :

Maandag van 17.00 tot 19.00 uur

Inloopspreekuur assistente :

Dagelijks van 11.00 – 12.00 uur (behalve dinsdag):

– oren uitspuiten
– wondverzorging
– hechtingen verwijderen
– wratten aanstippen
– injecties toedienen, etc.

Inschrijven huisarts hoofdweg 366 amsterdam

Inschrijving praktijk

Inwoners van de postcodegebieden 1056/ 1057/ 1061  zijn van harte welkom in onze praktijk. U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier te sturen naar praktijk@hoofdweg366.nl of door langs te komen.
.
Wij stellen het op prijs met u een kennismakingsgesprek te hebben, zodra u ingeschreven bent; uw eventueel medische voorgeschiedenis zal dan aan de orde kunnen komen. Klik hier om het intakeformulier te downloaden.
.
Als u een nieuwe patiënt bent graag een dubbele afspraak online maken voor u eerste gesprek. Vergeet bij de eerste afspraak/ kennismakingsafspraak niet uw legitimatie mee te nemen..

Meer informatie? Thuisarts.nl!

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:

  • om gezond te blijven;
  • om klachten zelf aan te pakken;
  • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
  • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
  • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
  • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

thuisarts
thuisarts
reisprik

Op reis? Kijk op Reisprik.nl

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 90 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.reisprik.nl

reisprik logo

Rijbewijskeuring

Indien u een rijbewijskeuring nodig heeft kunt u een afspraak maken met een van de huisartsen in onze praktijk. De keuring wordt uitgevoerd door een andere arts dan uw eigen huisarts. U dient de voorzijde van het keuringsformulier vooraf in te vullen en te ondertekenen en een urinemonster mee te nemen naar de keuring.

De kosten van een rijbewijskeuring zijn € 38,20 (korter dan 15 minuten) of € 76,40 (langer dan 15 minuten).

rijbewijskeuring
Call Now Button
Translate »